Your Choice

From the afternoon of

To the morning of

Price (Additional fees applies)

Verhuren

Corporate Stay Appartementen Verhuur van 2 maanden tot 6 maanden

Amsterdam Beautiful Property Rental helpt als huurmakelaar al 12+ jaar huiseigenaren vrije sector appartementen tijdelijk te verhuren aan expats en z.g.n. kennismigranten voor perioden van enkele maanden tot enkele jaren. Wij staan bekend om onze smaakvol ingerichte huurwoningen en om onze klantvriendelijke doch zakelijke dienstverlening.

Door toenemende vraag naar huurwoningen voor korte periodes bemiddelt Amsterdam Beautiful naast long stay ook in de corporate stay verhuur van luxe, zelfstandige woningen voor perioden van meerdere maanden. Wij richten ons op het hogere segment. Onze doelgroep bestaat met name uit expat zakenmensen op zoek naar hoogwaardige woonaccommodatie.

Hogere inkomsten -> Voordelen corporate stay verhuur

Oriënteert u zich op de short-stay verhuur of verhuurt u momenteel uw appartement, huis, woonboot of andere accommodatie?

Amsterdam Beautiful Corporate Stay bemiddelt in de huur van perioden vanaf 12 tot 24 (of meer) weken. Hoewel dit onder het sleutelbegrip short-stay valt, noemen wij dit extended- of interim-stay. Met extended stay bedoelen wij regelmatige verhuur. Interim stay is voor één aansluitende periode wanneer een eigenaar bijvoorbeeld tijdelijke in het buitenland moet zijn en zijn woning (of pied-à-terre) voor een bepaalde periode wil verhuren.

Gasten die tijdelijke huisvesting nodig hebben, betalen een prijs per geboekte nacht, net zoals bij een hotel.

Short term verhuur biedt u de mogelijkheid om regelmatig zelf gebruik van u woning te maken en dit is voor eigenaren van een pied-à-terre aantrekkelijk.

Door deskundig beheer is het verder mogelijk uw woning regelmatig te verbeteren.

VVE en Short Stay

Aarzelt u om uw woning corporate stay te verhuren omdat u of de VVE van uw pand liever niet wilt verhuren aan toeristen die maar voor enkele dagen of alleen een weekend in Amsterdam verblijven? Wij verhuren niet aan toeristen.

Onze doelgroep van zakenmensen die voor enkele maanden accommodatie nodig hebben in Amsterdam, zijn vaak zelf eigenaar van een woning.

De ervaring leert dat deze categorie gehuurde woningen minder intensief gebruikt dan vakantiegangers. Dit betekent lager energieverbruik, nettere bewoning en minder slijtage.

Bij uw volgende VVE vergadering kan dit alsnog besproken worden. Zonder overlast is er immers geen reden om uw appartement niet voor een kort verblijf als huisbewaring te verhuren.

Tijdelijke appartement verhuur hoeft bovendien niet structureel te zijn. Het kan aantrekkelijk zijn voor u – of voor anderen in de VVE – om de woning bij kortdurende periodes in het buitenland niet leeg te laten staan. Het is mogelijk om zonder vergunning voor enkele maanden zakenmensen tegen betaling tijdelijk te huisvesten in uw appartement.

Denkt u aan huur perioden van langer dan 6 maanden? Amsterdam Beautiful Property Rental heeft 15+ jaar ervaring en kan u ook hierover deskundig adviseren.

Regelgeving Amsterdam

Amsterdam short stay regels: Net als bij de verhuur van woningen voor langere periodes is ook regelmatige shortstay verhuur onderhevig aan regelgeving, met name in Amsterdam. Zo dient het een appartement in de vrije sector te zijn en er mag niemand op het adres staan ingeschreven. Bij structurele verhuur van korte duur is bovendien een short stay vergunning vereist, omdat de activiteit gezien wordt als bedrijfsmatige exploitatie. Wel is het mogelijk zonder vergunning voor enkele maanden te verhuren.

Professionele Beheer voor Beleggers

De Belastingdienst beschouwt short stay exploitatie als actief vermogensbeheer en daarom worden inkomsten uit short stay verhuur in Box I belast: als inkomsten uit werk en woning, tenzij het een beleggingspand in Box III betreft. Wanneer u meerdere woonruimtes in uw bezit heeft en u daar geen actief werk voor verricht, kan het in beheer geven van uw vastgoed aan een professionele vastgoedbeheerder als Amsterdam Beautiful Corporate Stay interessante belastingvoordelen opleveren.

Check-in / check-out & Woning beheer

Amsterdam Beautiful biedt op-maat beheerdiensten waaronder professionele check-in & check-out en schoonmaakdiensten. Zo komt u niet voor ongewenste verassingen te staan en is uw woning altijd schoon bij oplevering.

Strakke appartementen

Wij zoeken altijd nieuwe, zelfstandige appartementen met moderne badkamers en keukens en met aparte slaapkamer(s). Appartementen in onze collectie variëren van klein met stijlvolle afwerking tot en met woningen in het top segment, met meerdere badkamers en alle luxe.

Twee opties

Wij bieden huiseigenaren verschillende keuzen:

Samen:
Wij verzorgen de gasten, de boekingen en de betalingen. U vindt het zelf prima om de klant in uw huis te verwelkomen en uit te zwaaien. Naar gelang uw voorkeur maakt u gebruik van uw eigen of van ons schoonmaakpersoneel om het appartement weer voor te bereiden op de volgende boeking.

Alles uit handen:
Wij verzorgen de gasten, de boekingen en de betalingen.  Daarnaast verzorgen wij de zogenaamde ‘home ready’ pakket. Dit is de logistiek omtrent de tijdelijke bewoning van het gehuurde. U wilt liever gewoon genieten van uw woning wanneer u dat uit komt of het appartement doorlopend in de verhuur houden. U geeft er de voorkeur aan dat iemand de praktische zaken, de overdrachten, schoonmaak, onderhoud en financiële administratie op deskundige wijze voor u regelt. U wilt de woning in veilige handen achterlaten zodat die verhuurd wordt met een goed rendement.

Ervaring

Amsterdam Beautiful is een gevestigd woningverhuurbedrijf met vergunning van de Dienst Werk en Inkomen Amsterdam onder number HW 90768. Als ervaren bemiddelaars zullen wij u ondersteunen bij de tijdelijke verhuur van uw woning voor kort duur, en ook voor langere verhuur perioden.

Zoekt u een specialist voor langere huurtermijnen dan 6 maanden, neem contact met ons op, Amsterdam Property Rental staat voor uw ook hiervoor klaar.

Koffie?

U bent ook altijd welkom langs te komen om alles nader te bespreken over een kopje koffie. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op: 020-330 7338.

Black Coffee

Meld graag uw woning hieronder vrijblijvend aan, dan nemen wij contact met u op:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Woning

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Aantal slaapplekken

Link to media (google drive / dropbox)

Is het momenteel verhuurd?

Hoe bent u bij ons terecht gekomen

Website

Beschrijving

Heeft u een vraag? Skype ons!