Your Choice

From the afternoon of

To the morning of

Price (Additional fees applies)

Concierge Diensten

Corporate Stay Diensten

Om uw verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken, biedt Corporate Stay een aantal verschillende diensten aan. Deze kunnen vooraf gereserveerd worden bij uw reservering, of tijdens uw verblijf door met ons te e-mailen. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de dienstverlening efficiënt en professioneel verloopt, worden deze diensten door externe leveranciers verleend. We kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze diensten. We hebben waarderen echter wel suggesties en opmerkingen!


Airport Transit

Vliegt u op Schiphol? We presenteren u de exclusieve, electrische Tesla S Airport Transport Service.

Snel naar het vliegveld? We bieden snel en rustig vervoer in een elektrische sedan met professionele chauffeurs. U kunt lekker doorwerken met de gratis 4G WiFi in onze auto’s. Voor u  het weet, bent u gearriveerd op uw bestemming en dat zonder extra CO2 voetafdruk. Wij kunnen een taxi bestellen voor €.25,- per rit van Amsterdam naar Schiphol.

Komt u aan en heeft u haast? De chauffeur wacht op u bij het Meetings Point in de aankomsthal. Reist u met alleen handbagage? Laat dan uw vluchtgegevens en mobiele nummer bij ons achter en de chauffeur wacht u op bij de gate.
We houden zelf alle vluchten in de gaten, dus eerder aankomen of vertraging zijn geen enkel probleem.
En in de auto kunt u meteen aan de slag dankzij onze gratis 4G WiFi. Voor u het in de gaten heeft, bent u op de plek van bestemming. Zonder extra CO2 voetafdruk.

De Tesla S is zonder twijfel de meest sexy manier om in Amsterdam aan te komen. Door electrische auto’s te rijden, dragen we bovendien ook nog bij aan een schonere stad.

€.40,- / van een van onze appartementen naar Schiphol

bios-tesla

€.80,- / ophaal bij meeting point

Tesla Taxi-Electric

Gate PICKUP – with your flight details, a chauffeur will be there to whisk you into town in a fully electric luxury sedan.


Early/Late Check-IN

Niet alles in het leven verloopt precies volgens plan. Dat realiseren we ons. Wilt u bijvoorbeeld vroeg/laat bij ons inchecken omdat uw vlucht akelig vroeg of juist heel laat aankomt? Dat kan, met onze vroege/late incheck optie (Early Check In: ECI). Wilt u inchecken voor 14:30 maar na 10.00 ’s ochtends, vink dan de ECI aan. Als u voor 10 uur aankomt (of tussen 14:30 en 20:30), neem dan vooraf met ons contact op – het is mogelijk dat u dan het volledige tarief van de avond ervoor (of ochtend erna) betaalt. Uiteraard is de vroege incheck optie afhankelijk van de beschikbaarheid van het appartement.

€.60 (afhankelijk van beschikbaarheid)

early short stay check-in

Early Check-IN option


Late Check-OUT

De reguliere check-out tijd is 10 uur ‘s ochtends. Als u na vertrek uit het appartment de stad nog in wilt of een museumbezoek gepland heeft, dan kunnen we u wijzen waar u uw bagage tijdelijk kwijt kunt. We vragen u om de woning op tijd te verlaten zodat onze schoonmakers het appartement gereed kunnen maken voor een volgende gast. Als u na 10 uur ‘s ochtends uit wilt checken en voor 6 uur ’s avonds, laat ons dit dan weten op het moment van boeken. U kiest dan voor de late uitcheck optie (Late Check Out: LCO). Het is mogelijk dat u dan het tarief voor de nacht er op ook betaalt. Deze optie moet altijd vooraf geregeld worden en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de woning.

€.60 (afhankelijk van beschikbaarheid)

late short stay check-out

Late Check-OUT option


Bewuste Was en Stomerij Service

Dol op een was die schoon en puur is? Onze wasserette wast zonder schadelijke chemicaliën en zonder grote hoeveelheden plastic tassen. Zo komt uw schone was ook terug zonder overmatig grote CO2 voetafdruk! Als u wilt dat wij de was voor u regelen, kies wanneer de vuile was opgehaald kan worden uit het appartement waar u verblijft.

Linen pakket is €.30,- Euro. De linnen komt gestreken (en zonder bezorgkosten!) na 48 uur terug.

Of selecteer een klein, groot of familie waszak of stomerij en geef de dag en tijd aan waarop we de was kunnen halen en brengen.

Een kleine waszak is gelijk aan 1 wastrommel en ongeveer zo groot als een kleine vuilniszak.
Een grote waszak is gelijk aan 2 wastrommels en ongeveer zo groot als twee kleine vuilniszakken.
Een familie waszak is gelijk aan 4 wastrommels en ongeveer zo groot als vier kleine vuilniszakken.

Heb je alleen overhemden te wassen? Kies dan voor een overhemden pakket. Al je shirts worden schoon en fris gewassen. Daarnaast wordt elk shirt perfect kreukvrij gestreken zodat je extra zult shinen op je volgende meeting.

Kleine was: € 17,- ; Overhemden Pakket € 30,-
Medium was: € 29,- ; Grote of familie was: € 49,-

conscious laundry service

Our laundry service is sustainable


Extra Schoonmaak Service

Als u wilt dat het appartement tijdens uw verblijf schoon gemaakt wordt, stuur ons dan een e-mail. U kunt een schoonmaakbeurt ook van te voren online boeken. Ons spic & span schoonmaak team zorgt er voor dat de woning net zo keurig is als toen op de dag dat u er in trok! U krijgt er zelfs een factuur bij.

Prijs: € 23,50 per uur inclusief BTW

Shot stay housekeeping service

Spic & Span Sunshine Cleaning Team


Tussentijdse linnengoed verschoning

Wanneer u langer dan een week blijft, dan worden handdoeken en beddengoed tijdens uw verblijf verwisseld. Laat ons weten en het wordt geregeld. Vaak hebben appartementen hun eigen wasser, droger, strijkbout en strijkplank. Het is aangenaam werk, maar dit is wel makkelijker! Waszak niet vol? Elke waszak mag worden aangevuld met overige was items.

Ophalen en dan schoon & opgevouwen na 24 uur terug in huis: €.29,- incl. BTW*

Short stay linnen change

* Prijs voor klein lakenpakket. Ophaal en terugbreng tijden in Amsterdam verschillen: 15:00-17:00 of 17:00-19:00


iAmsterdam City Card

Wanneer u langer dan een week blijft, dan worden handdoeken en beddengoed tijdens uw verblijf verwisseld. Niet in de rij staan bij het Rijksmuseum. Gratis toegang tot het Van Gogh Museum, de Hermitage en vrijwel alle andere musea van Amsterdam. Dat hoort allemaal bij de iAmsterdam City Card. Wist je dat de Amsterdamse dierentuin de oudste in de wereld is? En het is ook een van de leukste parken van de stad en met de iAmsterdam Card kun je er gratis naar binnen. Geen tickets nodig voor een rondvaart over de grachten. Gratis met het openbaar vervoer. Met de iAmsterdam Card loop je zonder betalen de meeste musea binnen en krijg je heel veel grote kortingen op de meeste attracties in de stad.

Verkrijgbaar als pas voor 24 uur, 48 of 72 uur. Prijzen op aanvraag.


Bagage opslag punt

Open van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds, zodat u op tijd kunt uit checken en verder de hele dag kunt genieten zonder zorgen of sjouwen. Laptop, telefoon of ander electronisch apparaat in een kluis én tegelijkertijd opladen? Dan kan in de laptop lockers.

Prijs: Klein €4,- Groot: € 7,- Extra groot: € 10,-

luggage deposit service

Luggage deposit in the city center near Central Staion for small, medium, big bags – and device recharging!


Bloemen!

Wij weten wat mooi is, maar onze bloemist weet het beter!

bloom

Tijdens je verblijf kunnen wij je (of je collega!) ook blij maken met een bloemen abonnement.

Op woensdag overdag of donderdagavond wordt het boeket thuisbezorgd. Zo simpel. Een bos van €.17.95,- is al een aangename verassing! En omdat de bloemen direct van de kweker komen blijven ze lang mooi – dus eens in de twee weken is vaak voldoende.

Eens per week, eens per twee weken, of eens per maand

bloomon_mobile

Formaat: Klein: €17,95 — Middel €.21,95,- — Groot €.28,95,-

Cadeau bon is ook mogelijk. Laat ons het weten en wij zullen het regelen!


Boot huren / Rondvaart

Een tocht over de grachten in een van de unieke saloon boten die dateren uit de periode tussen 1910 en 1920! Het is niet de ideale manier om snel van punt a naar b te reizen, maar het is geweldige om gasten, collega’s en medewerkers te vermaken.

Met een gekwalificeerde schipper aan het roer. De scheepjes bieden plaats aan ongeveer twaalf mensen, iets minder wanneer u kiest voor een gecatered diner aan boord.

Boek op tijd, want de boten zijn populair, met name ’s avonds en in het weekend.

De boten hebben een bar, catering wordt professioneel ingehuurd. Een tocht over de grachten is fantastisch, wat voor weer het ook is en zowel overdag als ’s avonds. De nachtelijke tochten zijn een aanrader, zeker tijdens het Amsterdamse Licht Festival!

N.B. Om teleurstelling te voorkomen, zorg ervoor dat u dit goed van tevoren reserveert!

Prijs: 250,- per uur, zonder catering*, daarna € 180,- per uur inclusief schipper excl. catering.

* Met schipper & hostess € 330,-  voor het eerste uur, daarna  € 240,- per uur excl. catering.

De minimum huurtijd is één uur, na 18.00 uur minimaal 2 uur.
Verlenging van het huren van een boot is mogelijk per kwartier.
Geen voorvaarkosten binnen het centrum van Amsterdam.

salonboot_ivresse_ij

More information