Your Choice

From the afternoon of

To the morning of

Price (Additional fees applies)

Zakelijk

Serviced Corporate Appartementen in Amsterdam

Amsterdam Beautiful Corporate Stay heeft voor zijn zakelijke relaties een aantal volledig uitgeruste business-class serviced appartementen beschikbaar voor short stay. Deze bieden wij aan voor huurperioden van enkele maanden.

Amsterdam Beautiful offers corporate accounts for HR and Relocators

Amsterdam Beautiful offers corporate accounts for HR and Relocation Agencies

Wij helpen:

 • Bedrijven die medewerkers tijdelijk willen huisvesten.
 • Organisaties die voor collega’s uit het buitenland een appartement nodig hebben.
 • Zakenmensen en Consuls die belangrijke gasten willen plaatsen.
 • Relocation bureaus die expats tijdelijk willen onderbrengen.

Waarom een short-stay appartement?

Niet iedereen is bewust van het feit dat Nederland de duurste hotels in West-Europa telt, en dat de in Amsterdam gelegen hotels bovenaan de lijst van dure hotels in Nederland staan. Onze Amsterdamse self-catering appartementen zijn aanzienlijk goedkoper – en aanzienlijk ruimer – dan hotel accommodatie in de stad.

Elk appartement is perfect voor zakenmensen, consultants en personeel die hier tijdelijk op internationale opdracht zijn, maar ook voor als je even in een andere stad moet overnachten maar liever de comfort van een appartement wilt behouden.

Appartementen zijn in de meeste gevallen executive standaard – denkt u aan een hotel van 3-5 sterren. Een serviced appartement gaat om meer voor minder – meer flexibiliteit, meer privacy, meer ruimte en meer waar voor uw geld.

Neem gerust contact met ons op in het geval u niet zeker bent van een woning, of u niet kunt vinden wat u wilt. Het zou kunnen dat wij appartementen beschikbaar hebben die niet online zichtbaar zijn, of die beschikbaar zijn over perioden waar op eerste instantie ze niet beschikbaar lijken te zijn.

Lang Verblijf – Expatriate Relocations & Executive Accommodation

Bent u op zoek naar iets comfortabel voor meerdere maanden terwijl u uw nieuwe huis zoekt? Voor een langer verblijf bieden wij maandelijkse betalingen. Wij bieden serviced appartementen op top locaties waar u in alle rust kan wonen en werken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Voordat u boekt kunnen wij een bezichtiging voor uw regelen.

Wij zijn trots op de hoge standaard van onze appartementen. Door onze jarenlange ervaring in onroerend goed en het bijstaan ​​van expats in hun zoektocht naar geschikte woningen zijn wij in staat uw optimale service te verlenen.

Waarom een corporate appartement boven een hotel?

– Snel en gemakkelijk. Wij kunnen binnen de week een verblijf organiseren.

– Kwaliteit en Comfort: Luxueus afgewerkte appartementen. Meer comfort en ruimte dan een hotel. Eigen volledig uitgeruste keuken. Gratis Wi-Fi internet. Handige locaties nabij openbaar vervoer maar ook kantoren en congrescentra.

– Comfort en gemak: Schoon beddengoed en handdoeken. Privacy van uw eigen appartement maar de voordelen van een hotel. Wekelijkse schoonmaak en verschoond beddengoed.

– Flexibel en Verlengbaar: Alle kosten en belastingen kunnen inbegrepen worden, wat een minimum betekent aan papierwerk.

– Locatie, locatie, locatie: Onze luxe appartementen zijn strategisch gelegen op de beste locaties – waardoor u gemakkelijk van en naar de stad en uw werkplek kan reizen, met minimaal verkeer en vertragingen.

Amsterdam Corporate Stay biedt:

 • Luxe moderne appartementen met veel meer ruimte dan hotelkamers.
 • Centrale Amsterdam locaties vlakbij openbaar vervoer en kantoren.
 • Werkplek & woonkamer
 • WiFi
 • Optionele was en strijkservice
 • Speciale kortingen voor lange termijn gasten en terugkerende klanten
 • Kortingen voor regelmatige gasten en zakelijke klanten

Schrijf uzelf in voor een zakelijke account:

Naam (required)

Functie

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Bedrijf / Agent

Bedrijf telefoon

Adres

Website

Bericht

Heeft u een vraag? Skype ons!