Your Choice

From the afternoon of

To the morning of

Price (Additional fees applies)

-->

Park & Waterzijde

Short stay hotel apartment

Park District

Amsterdam is een groene stad, en omvat meer dan 30 aangelegde parken, variërend in grootte van één hectare (Wertheim Park in de Plantagebuurt) tot een park van 1000 hectare (het Amsterdamse Bos, een in de jaren 1930 aangelegde bospark).

De beroemde Vondelpark, Sarphatipark, Beatrixpark en Oosterpark zijn omringd door ruime, veelal luxe appartementen en de parken zijn zeer geschikt voor hardlopen en ontspannen, en hebben vaak exposities, galeries, markten en concerten.

Er wordt geschat dat er in Amsterdam wel 360.000 bomen staan. Enkele zijn monumentaal, zoals de Anne Frank boom. Amsterdam’s vele bomen helpen de stad koel te houden en bieden schaduw en onderdak aan mensen, vogels en insecten. Bomen in de stad vangen ook schadelijke gassen op zoals lachgas en kooldioxide, en verminderen straat-niveau fijnstof met 60%.

Vanwege zijn vele bomen is Amsterdam een ademende stad. Amsterdam Beautiful corporate accommodatie biedt een aantal ruime short stay appartementen aan naast en rondom de Amsterdamse parken. Vanwege de groenvoorziening, zijn deze allemaal bijzonder aantrekkelijk om in te verblijven – vooral als u op zoek bent naar een van de beste hardloop routes van de stad.

Vondelpark apartments Amsterdam

Waterzijde / Waterwoningen

Amsterdam heeft 165 grachten, 80 bruggen binnen de grachtengordel, en telt 2500 woonboten. De grachten en haven van Amsterdam bedekken een kwart van haar oppervlak, en zo is Amsterdam de stad met het meeste wateropervlakte in de wereld.

Met haar 8.863 huizen en gebouwen uit de 16e, 17e- en 18e-eeuw is er geen betere plek om van de stad te genieten dan vanaf het water – en waar beter dan vanuit de ruimtelijke comfort van een woonboot, woonark of zelfs een luxe watervilla and de Amstel?

Zakelijke short stay accommodatie in een woonboot? Dit is zeker mogelijk, en met net zoveel comfort en vaak meer buitenruimte als een tijdelijk appartement aan de wal.

_crop_APWS_IMG_4726

Neighbourhood apartments