Your Choice

From the afternoon of

To the morning of

Price (Additional fees applies)

-->

Museum Kwartier

Amsterdam museum apartments

Museum Kwartier

Het Museum Kwartier van Amsterdam staat bekend voor zijn wereldberoemde musea, zoals het Van Gogh Museum, Rijksmuseum  en het Stedelijk Museum. Deze zijn gunstig gelegen in het Museumbuurt. Gelegen tussen de zuidelijke kant van de Grachtengordel, de Pijp, Vondelpark en de Appollobuurt, het Amsterdamse Museum kwartier is dan ook een top locatie voor kantoren. Er vinden ook geregeld concerten en culturele gelegenheden plaats zoals de Uitmarkt, en in de winter wordt het vijvertje voor de Rijsmuseum omgetoverde tot een winterse schaatsbaan en het Museumplein gebruikt om Oud & Nieuw te vieren.

Het merendeel van de gebouwen in deze aantrekkelijke wijk zijn uit de 19e eeuw en zowel het Museumplein en het Vondelpark zijn geweldig voor een picknick en om te ontspannen. De omliggende woningen zijn ruim en bekend voor hun decoratieve plafonds, glas in lood en decoratieve elementen. Dit is dan ook reden om in de museumbuurt een serviced appartement te huren.

De P.C. Hooftstraat is de winkelstraat van de up-market internationale merken zoals Gucci, Chanel en Louis Vuitton, terwijl de Van Baerlestraat winkels heeft met top-end lokale merken zoals Pauw en Vanilia. In de Jacob Obrechtstraat en de Cornelis Schuytstraat vind je prachtige kleine boetiekjes met zeer verleidelijke etalages en, tijdens het weekend een aangename biologische boerenmarkt.

Van gezellige cafe’s tot pluche eetgelegenheden, de Museum kwartier heeft het.

Museum apartments Amsterdam

Neighbourhood apartments