Your Choice

From the afternoon of

To the morning of

Price (Additional fees applies)

-->

Business & Congress

Amsterdam business and congress apartments

Business & Congress | Zuidas, RAI & World Fashion

Corporate Short Stay biedt hoogwaardige serviced congres appartementen in gunstig gelegen buurten nabij belangrijke zakelijke bestemmingen, inclusief de Zuidas met zijn vele kantoortorens, het World Fashion Centre en het RAI congrescentrum, beroemd voor jaarlijkse evenementen zoals IBC / International Broadcasting Convention, Kunst RAI, pAn Amsterdam en de Europese PV Solar Energy Conference. Voor tijdelijke woonruimte Amsterdam bent u aan het juiste adres.

Zuidas Amsterdam

Zuidas is de internationale toplocatie van Amsterdam. Het ligt op een zeer strategische plek tussen de binnenstad en Schiphol, tussen Buitenveldert en Oud-Zuid. Hier is volop ruimte voor wonen, werken, leren en ontspannen. Hier ligt ook de World Trade Center Amsterdam, en de Expat Center. Wilt u een appartement huren bij de Zuidas in Amsterdam? Neem contact met ons op voor onze beschikbare Zuidas appartementen, of zie onze selectie hiernaast.

De Zuidas staat vooral bekend als internationaal hoogwaardig kennis- en zakencentrum. Meer dan 700 bedrijven, met vaak toonaangevende namen (Google, AkzoNobel, ABN AMRO), zijn er al gevestigd op Zuidas. Bedrijven zijn vooral actief in de financiële, juridische en zakelijke dienstverlening.

ABC_IMG_0609_sm

Zuidas is een plek om te wonen, verblijven en recreëren. Er zijn nu al 650 woningen gebouwd, tot 2020 komen hier nog ongeveer 2000 woningen bij. Met 8.000 – 9.000 woningen rond 2040 is Zuidas, een van de grootste woningbouwlocaties van Amsterdam.

Zuidas is een van de best bereikbare locaties van Amsterdam. Met de trein is het zes minuten naar Schiphol en met de fiets is het minder dan tien minuten naar Het Concertgebouw en het Museumplein. De aanwezigheid van de A10 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto.

RAI Amsterdam

Amsterdam RAI is een groot congres- en beurscentrum in Amsterdam. Jaarlijks trekken circa 600 evenementen ruim 1,5 miljoen bezoekers van over de hele wereld naar de RAI.

De RAI is goed bereikbaar met zowel tram als bus en het heeft een eigen station, Amsterdam RAI. Met de trein bent u binnen 10 minuten op Schiphol. Vlakbij de hoofdingang van de RAI komt het station Europaplein, een haltestop van de Noord/Zuidlijn.

RAI Congress Center Amsterdam

RAI Congress Center Amsterdam

Bovendien liggen alle culturele, uitgaans en bezienswaardigheden van Amsterdam binnen handbereik. Direct naast de ringweg A10 gelegen, is de Amsterdam RAI ook gemakkelijk bereikbaar met de auto. De RAI beschikt over 6.250 parkeerplaatsen en een eigen haven biedt een directe link naar de historische grachtengordel van de hoofdstad.

Gelegen tussen de Art-Deco Rivierenbuurt en het statige Apollobuurt met zijn Amsterdamse School architectuur maakt dit de RAI een zeer aantrekkelijke locatie voor congressen, maar ook als tijdelijke uitvalsbasis in Amsterdam.

World Fashion Center

Civertan_denimcity

Al meer dan 40 jaar is het World Fashion Center een centraal punt in de internationale mode-industrie. Er is geen andere mode-locatie van dit niveau in Nederland waar modemerken, retailers en groothandelaren zaken kunnen doen en de nieuwste trends kunnen uitwisselen.

De verhuizing van het hoofdkantoor van merk Tommy Hilfiger van New York naar Amsterdam is een teken van de groeiende belang in de mode-industrie van de Nederlandse hoofdstad. Het G-Star denim label begon haar wereldwijde groei hier, net als Gsus en G + N. Zelfs ‘oude’ labels als Levi’s en Diesel hebben de centrale positie van Amsterdam in denim erkend en hebben de stad voor hun ontwerpstudio’s gekozen. Meer dan 2.600-mode gerelateerde bedrijven hebben Amsterdam als thuisbasis gekozen. Samen, injecteerden ze vorig jaar € 6 miljard in de economie. (iAmsterdam)

“In Nederland is iedereen eigenaar van een goede spijkerbroek,” aldus Lennaert Nijgh, een zelf-beschreven denim-head. “Maar er is ook een sterke economische klimaat voor merken om hier hun hoofdkantoor te hebben.”

Amsterdam is het centrum van de Europese jeans wereld. Pepe Jeans en Levi’s Vintage hebben ontwikkeling kantoren in Nederland. G-Star, Scotch & Soda, Hilfiger Denim, Kuyichi, Blueblood, Kings of Indigo en een overvloed aan kleinere denim ateliers hebben hier hun hoofdkantoor.

Het World Fashion Center ligt op slechts een korte fietstocht van de populaire Jordaan en Oud West naast het Vondelpark, heeft vele moderne luxe flatgebouwen met liften, prachtige uitzichten en betaalbare parkeerplaatsen, en biedt verder ook een snelle verbinding naar Schiphol via station Lelylaan, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is om zaken te doen in Amsterdam.

Neighbourhood apartments